ONLINE KURSUS + BONUS

Til dig med børn mellem 2-8 år.

Større nærvær

- færre konflikter!

HAR I KONFLIKTER I FAMILIEN?

SKÆLDER DU FOR MEGET UD?

 

Kurset er for dig, der ønsker mere ro i familien, større overskud og mere NÆRVÆR med dit barn.

 

Du synes, du har prøvet alt, men synes ikke det har forandret nok?

 

Vi ved, hvad der skal til, for at du kan skabe større nærvær og færre konflikter i din familie! Det er enkelt og livsforandrende!

 

På vores online kursus får du konkrete værktøjer til at skabe positive og holdbare forandringer.

 

Drømmer du om at have et tættere forhold til dit barn

og samtidig vinke farvel til konflikter og skænderier?

Men sidder du lige nu med følelsen af at være frustreret over skænderier, og synes du har prøvet alt?

Hvordan du gennem konkrete værktøjer kan skabe mere ro og større nærvær i familien. Du ved, hvad dit barn i virkeligheden har brug for, hvorfor det reagerer som det gør, og hvordan du støtter bedst muligt, så alle trives.

 

Det vil kræve af dig, at du lægger tid og energi i at arbejde med kurset, men til gengæld ender du op med et resultat, hvor du vil:

  • Opleve "magien" i BørneManualens enkle og effektive værktøjer.

 

  • Opleve større nærvær og følelsen af at være en god forælder.

  • Have langt færre konflikter, da du ved hvordan du forebygger dem.

  • Skælde mindre ud, da du ved hvordan du tackler en konflikt bedst muligt.

Efter kurset ved du:

Kurset er for dig:

 

Som synes, at hverdagskonflikterne fylder for meget, og som kunne dig at få værktøjerne til at ændre det.

Som har et barn, som ikke hører ordentligt efter, og som kunne dig et tættere og mere positivt forhold til dit barn.

Pia Lentz,

kursist hos BørneManualen

FØR KURSET:

 "Konflikter ud af det blå."

Jeg står især med konflikter omkring bad og påklædning og om når vi skal være ude af døren til et bestemt tidspunkt. Sengetider er også et stort problem og i løbet af dagen hjemme fylder hun utrolig meget og kan hjemme starte en konflikt ud af det blå. Mavepine har hun flere om ugen som på et splitsekund kan forsvinde. Hun er enebarn og var svær for os at få. Og søskende kommer der ikke. Jeg har ofte bebrejdet mig selv for at forkæle, beskytte hende aaaalt for meget af den årsag. Og har brugt det som begrundelse for hendes adfærd. "

EFTER KURSET:

"Kan ikke få armene ned!"

”Jeg oplever nu at det hele begynder at virke og have en afsmittende effekt på resten af dagen. Vi har nu flere dage heeeelt uden konflikter!!!! Kan næsten ikke få armene ned :o) Det har virkelig været så dejligt, og hold da op så meget energi det også frigiver. Havde en snak nu ved sengetid med min datter og fik sagt hvor sej hun er – for hun er virkelig sej! En anden ting, som går op for mig, som ikke direkte involverer vores datter: Min mand og jeg er meget mere i dialog omkring børneopdragelse, og taler om tingene på en langt mere konstruktiv måde hvilket også har været med til at skabe forandring.”

Marie Tapgaard,

kursist hos BørneManualen

"Stor ros til BørneManualen!"

"Stor ros til BørneManualen, for at være meget konkrete på værktøjerne, jeg sad selv og tænkte undervejs "jamen, hvordan får jeg det til at fungere i en travl hverdag?" Så rigtig godt med forslag og ikke mindst en venlig, men bestemt reminder om, at det her er en investering i MIN familie. Nærvær SKAL der være tid til. Ønsker mig, at mine piger om 30 år husker tilbage på en barndom, hvor de følte sig set og hørt, hvilket jeg er godt igang med at give dem nu."

"Mange forældre undervurderer, hvor afgørende en rolle de har, når det gælder konflikter med deres børn. Vi har samlet værktøjskassen til dig, som vil forebygge konflikterne og skabe et større nærvær med dit barn."

 

Mette Dahm, mor til to, pædagog og ejer af BørneManualen.

"Når først du forstår, hvorfor dit barn reagerer som det gør, kan du støtte og styrke det på en helt anden måde. Du vil blive overrasket over, hvor nemt du kan skabe positive forandringer med BørneManualens enkle værktøjer."

 

Mette Wismann, mor til fire, lærer og ejer af BørneManualen.

Det får du på kurset:

Kurset er 100% online – dvs. du kan tage hele kurset hjemme fra sofaen. Alle kursusvideoer ligger også som mp3 filer, så du kan lytte til dem på farten. Kurset består af fire oplæg, hvor du får en dybere viden om, hvorfor dine børn gør som de gør, hvordan du forebygger konflikter og skaber større nærvær med dit barn. Desuden får du konkrete værktøjer og øvelser, så du kommer igang med at skabe forandring i din familie med det samme. Du kan se og gense oplæggene, når det passer ind i din hverdag. 

Print en lille reminder med de vigtigste pointer fra kurset - lige til at sætte på opslagstavlen. Selvfølgelig i et lækkert design. Dette hjælper dig med at holde fokus på at styrke dit barn.

Print-selv posters

Inspirerende undervisningsvideoer

- ialt 130 minutter

Færre konflikter (værdi 495)

3 x mindfulness (værdi 295)

Samlet værdi 790,-

 

Samlet pris KUN: 495 kr.

BONUS: 3 meditationer til dine børn

Styrk dine børns indre ro og styrke gennem disse 3 fantasifulde mindfulness rejser. Brug dem som en pause fra den travle hverdag, eller inden dit barn skal sove. 

Ofte stillede spørgsmål:

 

ER HELE KURSET ONLINE?

Ja, det er det. Du får adgang 4 inspirerende podcasts i alt hele 130 minutters guldkorn. Det er podcast du kan tage med hvorhen du vil. Du kan høre det i bilen på vej til arbejde, eller hjemme i sofaen med en varm kop kaffe. Du kan se og gense høre dem, lige når det passer dig. Du kan se dem både på computer, telefon og iPad.

 

 

KRÆVER DET NOGET SPECIELT UDSTYR AT SE KURSET?

Nej, det kræver intet specielt udstyr andet en almindelig computer, smartphone eller iPad.

 

 

HVOR MEGET TID KRÆVER DET AT TAGE KURSET?

Vi har tilrettelagt kurset specielt til travle børnefamilier, så du kan se videoer når og hvor du vil. Og vores konkrete værktøjer kan du nemt anvende i hverdagen.

 

 

Er du i tvivl om noget?

Så sidder vi klar ved tasterne...

  • Facebook Basic Black

BørneManualen. CVR: 37119490. 4320 Lejre. Denmark.