Trygge børn sover bedst!

- dejlig putning og bedre nætter.

 

 

Kurset er for dig som ønsker, at putningen hver aften er en hyggelig stund.

Det er for dig som ønsker, at dit barn selv kan falde stille og roligt i søvn i sin egen seng og sove hele natten.

Kurset er for dig, der drømmer om en hverdag med et udhvilet og glad barn. Hvor du har overskud,  og hele familien er klar til at møde en ny dag frisk og udhvilede. 

Din pris: 990 kr.

100% TILFREDSHEDSGARANTI - ELLERS FÅR DU ALLE PENGENE RETUR!

Hvis du har set videoerne, implementeret værktøjerne, udarbejdet arbejdsarkene og fulgt metoden uge for uge. Hvordan kan vi det? Fordi vi VED det virker!

Online kursus i vores kærlige, simple og veldokumenterede metode:

Julie Møller,

kursist på Trygge børn sover bedst.

FØR KURSET:

Til tider kaster hun op af gråd!

Vores datter er 11 mdr og bliver så ulykkelig, når vi går fra hende ved putning, at hun græder så voldsomt, at hun ikke kan få luft og til tider har kastet op af gråd. Derudover vågner hun et utal af gange hver nat og ender derfor altid i vores seng i løbet af natten hvilket vi ikke ønsker da vi alle sover dårligt sådan. Hun har sovet igennem 2 gange i hendes liv.

EFTER KURSET:

Tredje aften faldt hun i søvn med det samme!

Vi har fået et perfekt putteritual nu. Piktogrammerne og den daglige rutine har været stor succes for min datter, og vi har i dag en helt ukompliceret putning. Det virker til hun forstår præcis, hvad der skal ske. Efter vi havde forberedt og øvet de nye sovevaner, gik det utroligt nemt med at falde i søvn. Første aften tog det 13 min, anden aften 2 min. og tredje aften sov hun med det samme. Så vores plan B er slet ikke blevet brugt. Det føles så dejligt, at hun nu falder i søvn stille og roligt.

Drømmer du om, det er nemt at putte dit barn, og I sover godt hele natten? Og drømmer du om at have mere overskud?

Og kender du én af disse 6 situationer:

 

#1 Det er stressende ved puttetid.

#2 Putningen starter hyggeligt og ender ofte i konflikter.

#3 Dit barn græder, hvis du går fra værelset.

#4 Du må op flere gange om natten, fordi dit barn vågner.

#5 Du er drænet for energi pga urolige nætter. 

#6 Dit barn er pirligt, temperamentsfuld eller let til gråd ved puttetid. 

 

 

Du har prøvet ALT men intet virker!!!

Og du savner inspiration og konkrete værktøjer

til at skabe gode sovevaner?

 

 

Det er nemmere end DU tror,

at ændre dit barns sovevaner!

Mie Marianne Jakobsen,

kursist på Trygge børn sover bedst.

FØR KURSET:

Hun græder og er fuldstændig utrøstelig!

Vi har i 5 måneder kæmpet med vore datter på 16 måneder, hun får max 7 timers søvn i døgnet. Vi har faste rutiner og faste sengetider. Alligevel er vi nødt til at sidde hos hende, indtil hun falder i søvn. Vi har prøvet at putte hende og fortælle hende, at vi er lige inde i stuen. Men så snart vi forlader hendes værelse, græder hun og er fuldstændig utrøstelig. Når det så endelig lykkedes at få hende til at sove, så vågner hun konstant og er igen fuldstændig utrøstelig. Vil lige sige, hun er gennemset af læge, ørelæge og børnelæge.Vi kæmper hver dag til 02-03 om natten. Vi får ikke selv meget søvn og det slider på os og vores forhold. Plus vi har tvillinger på 4 måneder.

EFTER KURSET:

Vi er så positiv overraskede!

Vores datter falder selv i søvn nu, og vi sover ikke længere på hendes værelse! Hvis hun vågner om natten, kan vi nemt lægge hende igen, uden vi behøver at skulle sidde hos hende. Og ind imellem er hun begyndt at sove hele natten, helt uden opvågninger! Vi er så positiv overraskede over kurset. Det er små ændringer vi har lavet, men vi kan se de er meget nødvendige, for de har gjort en verden til forskel. Så det er en ren fornøjelse at følge kurset!

Hør om kurset:

Kurset er for dig:

 

Som synes du har for få timer i døgnet og ønsker mere tid med dit barn.

Som til tider føler dig utilstrækkelig som forælder.

Som mangler inspiration og værktøjerne til at opnå større nærvær og færre konflikter med dit barn.

FACTS om trin-for-trin kurset:

Bygger på tryghed

Fundamentet for trin-for-trin guiden er at skabe optimal tryghed for barnet ved at barnet føler nærvær, kan overskue hvad der skal ske og ved at have selvsikre og rolige forældre. Vi går IKKE ind for, at dit barn bare skal græde sig søvn.

Ny forskning

Guiden bygger på nyeste forskning og anerkendte pædagogiske og psykologiske teorier omkring børns behov og udvikling.

Klar med Plan B

 På kurset udvikler du din helt egen Plan B, som ligger klar inden, I begynder på de nye sovevaner. Dette giver dig en tryghed for, at du ved præcis hvad du skal gøre, hvis dit barn græder alligevel. 

Konkrete værktøjer

Trin-for-trin guiden har konkrete værktøjer til at skabe tryghed og overblik for barnet. Værktøjerne er enkle og lige til at gå til. 

100% online

Tag kurset i præcis det tempo der passer dig, når DU har tid. Se kursusvideoerne igen og igen. Alt det kræver er internetadgang.

100% tilfredshedgaranti

 Ellers får du alle pengene retur. Hvis du har set videoerne, implementeret værktøjerne, udarbejdet arbejdsarkene og fulgt metoden uge for uge. Hvordan kan vi det? Fordi vi VED det virker!

Guidende kursusvideoer

Straks du køber får du adgang til 6 kursusvideoer, som guider dig omhyggeligt gennem de 6 trin. 

Udviklet til 8 mdr.-5 år

Trin-for-trin guiden er udviklet speciel til børn mellem 10 mdr. og 5 år og deres behov og kognitive udvikling. På kurset er der konkrete eksempler på, hvad du skal gøre i de forskellige aldre.

Det tager 1-2 uger

Allerede efter 3-4 dage oplever de fleste positive forandringer - og efter 1-2 uger markante forandringer.

Resultatet er...

 

Rolig og hyggelig puttetid med dit barn hver dag.

 

Dit barn vil falde i søvn i sin egen seng.

 

Dit barn vil sove hele natten.

 

Dit barn vil være udhvilet og klar til at udvikle sig og lære.

 

Du vil have større overskud - både ved puttetid men også til resten af dagen.

 

Du vil have en ro i maven og vide, du gør det bedste for dit barn.

 

Du vil kunne droppe alle undskyldningerne om hvorfor dit barn ikke kan sove... "sådan har han altid været"..."det er bare lige en periode"..."han er bare lidt mere besværlig end andre" osv.

 

 

ALLE KAN GØRE DET!

Kurset seks trin:

#1

Hvorfor reagerer dit barn, som det gør?

Når først du forstår, hvad der ligger bag dit barns reaktion, kan du støtte det på en helt anden måde. På dette trin får du baggrundsviden om små børns reaktionsmønstre, og forståelse for, hvad du skal lægge vægt på for at skabe tryghed og gode sovevaner for dit barn.

#2

Skab nærvær og tryghed!

Det er tit svært at være nærværende i en travl hverdag. Her får du helt konkrete værktøjer til, hvordan du sikrer, at dit barn føler nærvær og tryghed hver enste dag.

#3

Forbered dig alene.

Det er vigtigt, at du som forælder er rolig og føler dig "sikker i din sag"...hvilket er svært, hvis du først er træt og frustreret. På dette trin forbereder du dig på 5 vigtige områder, hvilket skaber ro og overskud, når du skal starte de nye sovevaner. 

#4

Forbered dig sammen med barnet.

De færreste børn kan lide forandringer, derfor er det vigtigt at foreberede sig på den rigtige måde. Her er konkrete værktøjer til, hvordan du forbereder dig sammen med barnet, så barnet føler ejerskab og engagerer sig og føler sig tryg ved den nye sovevane, inden I starter på den.

#5

Kom i gang!

Kom i gang på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde. Her får du konkrete anvisninger til, hvordan du bevarer roen og skaber nærvær, så du bedst muligt kan gennemføre det, I har forberedt.

#6

Vær klar med plan B.

Hvad nu hvis tingene ikke går efter planen? Hvis barnet græder? Hvad nu hvis barnet går ud af sin seng? Hvad nu hvis barnet vågner om natten? Hav din plan B klar fra starten. På dette trin får du konkrete anvisninger til, hvordan du laver din plan B, og hvordan du fastholder den nye rutine på kærlig vis.

Ann Louise Overgaard Andersen,

kursist på Trygge børn sover bedst.

Næsten for godt til at være sandt!

Efter 1 nat med Børnemanualens værktøjer har min datter på 2,5 år for første gang i sit liv sovet hele natten i sin egen seng. Før hen har vi har prøvet stort set ALT... gået til kranio sakral terapi, lokket med gaver, spurgt diverse pædagoger til råds, været ekstremt stædige osv....lige meget har det hjulpet. I morges vågnede hun og sagde glad "mig kunne godt mor". Pludselig ser jeg håb! Lige nu tænker jeg, at det næsten er for godt til at være sandt!

Hvad vil det betyde for dit familieliv, at det var nemt at putte dit barn hver aften, og I alle sov godt om natten?

#1

Udviklet på forskning og bygger på tryghed

Kurset er udviklet på forskning om, hvad der skal til for at skabe størst mulig tryghed for det lille barn mellem 1-6 år. Kurset sikrer, at dit barn føler nærvær hver dag og mærker, det har rolige forældre, som VED hvordan de skal tackle situationen - DET skaber tryghed for dit barn!

#2

Forbereder både dig og barnet på den nye sovevane

De færreste børn kan lide forandringer, da det er forbundet med uvished. Vi guider dig gennem, hvordan du på legende vis forbereder barnet bedst muligt og skaber tryghed omkring den nye sovevane. Samtidig får du værktøjerne til, hvordan du som forælder forbereder dig, så føler dig rolig og sikker i din sag.

#3

Vi guider dig HELE vejen til at fastholde på kærlig vis

Vi er med dig hele vejen lige fra forberedelserne, når du skal i gang, og når det ikke går som du håbede. Du bliver klar med Plan B inden problemerne opstår, og du får helt konkrete anvisninger til, hvordan du fastholder den nye sovevane på kærlig vis - UDEN at dit barn skal ligge og græde alene. Husk på, kursets grundsten er at skabe størst mulig tryghed for dit barn.

3 grunde til at trin-for-trin kurset, er den mest kærlige og effektive sovemetode:

 "Mange forældre undervurderer, hvor afgørende en rolle de har, når det gælder deres børns dårlige sovevaner. Vi har samlet værktøjskassen til dig, som vil lære dit barn at falde trygt og roligt i søvn." 

 

Mette Dahm, familievejleder, socialpædagog og ejer af BørneManualen.

"Ofte handler dårlige sovevaner om, at forældrene misforstår børnenes reaktioner og behov. Når først du forstår, hvad der ligger bag dit barns reaktion, kan du støtte barnet på en helt anden måde - hvilket gør en verden til forskel."

 

Mette Wismann, ejer af BørneManualen og underviser på kurset "Sådan får du dit barn til at sove trygt og godt!".

Kurset er 100% online – dvs. du kan tage hele kurset hjemme fra sofaen. Kurset består af en række videoer spækket med baggrundsviden og konkrete værktøjer, og du bliver guidet hele vejen gennem BørneManualens Søvnmodel. Du får en dybere viden om,  hvordan du forebygger konflikter ved sengetid og skaber større nærvær med dit barn. Desuden får du konkrete værktøjer til at forberede både dig selv og barnet på den nye sovevane, og hvad du gør, når det ikke går som du håbede. Du kan se og gense oplægene, når det passer ind i din hverdag. 

Dette får du STRAKS, når du køber:

Her er, hvad vi har samlet til dig i vores trin-for-trin kursus"Trygge børn sover bedst! -lær dit barn gode sovevaner." Book din plads i dag og kom i gang med at ændre de dårlige sovevaner om 2 minutter.

Trin-for trin undervisningsvideoer

Extra podcast hver uge

Under hver uge er der ekstra podcast der uddyber emnet. En uddybning der er lavet udfra tidligere kursister udfordringer, og giver derfor dig en ekstra mulighed for at komme sikkert i mål.

BONUSMATERIALE​:

Print-selv huskeliste

Print en lille reminder med de vigtigste pointer fra kurset - lige til at sætte på opslagstavlen. Selvfølgelig i et lækert design. Dette hjælper dig med at holde fokus på hvordan du støtter og styrker din datter bedst muligt.

Podcast: Hvad gør jeg, hvis mit barn alligevel græder.

I denne podcast guider vi dig gennem, hvordan du fastholder de nye sovevaner på kærlig vis, og hvad du gør, hvis dit alligevel græder, selvom du har fulgt BørneManualens Søvnmodel.

Online foredrag: Søskende - best friends forever!

Har din datter konflikter med sine søskende? I foredraget kommer vi med en række helt konkret værktøjer til, hvad du gør, når først det går løs med konflikterne. 

Podcast: Jeg bliver ked af det, når mit barn er ked af det.

 Det har stor betydning for dit barn, hvordan du håndterer dine egne følelser, når barnet græder. Vi giver dig i denne podcast konkrete værktøjer til at håndtere dine egne følelser, så du skaber størst mulig tryghed for dit barn. 

Arbejdsark - hjælper dig i gang

Til din forberedelse af det nye putte- og soveritual, får du disse arbejdsark. Her har vi samlet de vigtigste ting, som du skal tage stilling til, inden du starter de nye sovevaner. Brug dem online eller print dem ud. 

Piktogrammer specielt udviklede til dette kursus 

Skab det bedste overblik for dit barn over de nye sovevaner med BørneManualens piktogrammer, som er enkel og letforståelige for dit barn. Klip billederne ud og skab et overblik over jeres egen putterutine, så du kan lære dit barn at sove trygt og godt. 

Vejen til tryg og god søvn:

 

Adgang til alle videoer i et år.

BørneManualens piktogrammer.

Arbejdsark til hver uge.

Masser af bonusmateriale.

 

Samlet pris: 990,-

Og du kan også vælge at betale i tre rater a kr. 330,- med 30 dages mellemrum.

100% TILFREDSHEDSGARANTI - ELLERS FÅR DU ALLE PENGENE RETUR!

Hvis du har set videoerne, implementeret værktøjerne, udarbejdet arbejdsarkene og fulgt metoden uge for uge. Hvordan kan vi det? Fordi vi VED det virker!

"Jeg har prøvet virkelig mange forskellge ting, men vi blev ved med at have konflikter, når vores søn på 4 år skulle sove. Det har gjort en kæmpe forskel i vores familie, at vi nemt kan putte ham nu og istedet for skænderier og konflikter, så hygger vi os om aften når han skal i seng. Jeg har en helt anden fornemmelse i maven, når jeg selv lægger mig til at sove, og faktisk virker min søn også stolt over, han kan finde ud af den nye sovevane. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har gjort det noget før.

 

Marie Krog Nielsen, mor til tre og kursist hos BørneManualen.

Trin-for-trin kursus:

Er du klar til at ændre de dårlige sovevaner, hygge jer ved putning og sove godt hele natten?

 

Adgang til alle kursusvideoer i et år.

Piktogrammer.

Arbejdsark.

Masser af bonusmateriale.

100% tilfredshedsgaranti

 

DIN INVESTERING: 990 kr.

Ofte stillede spørgsmål:

SKAL MIT BARN GRÆDE SIG I SØVN?

Mange forældre er bekymrede for, at deres barn skal græde meget i forbindelse med at skabe nye sovevaner. I vores metode lader du IKKE bare dit barn græde sig i søvn uden at gå ind til det. Gennem kurset kommer du til at skabe størst mulig tryghed for dit barn, og dit barn kommer til at kende den nye sovevane, inden I begynder på den - det skaber tryghed og forebygger rigtig meget af gråden. Hvis dit barn alligevel græder, når du starter de nye sovevaner, vil du gennem kurset forberede et lille ritual for, hvad du skal gøre. Dette lille ritual er du selv med til at udforme udfra vores teorier, således at det bliver et ritual, du er tryg ved. Vi anbefaler dog sjældent, at du tager barnet op igen, når først det er puttet, men at du laver en lille kort og tryg rutine inde hos barnet.

HVOR GAMMEL SKAL MIT BARN VÆRE?

Vi har haft en del på kursus med børn på 8 måneder, som har haft stor glæde af kurset. VI anbefaler at dit barn skal være min. 8 måneder, og at du er indstillet på at tilpasse værktøjerne til dit barns alder. Hvis du undervejs i kurset er usikker på, hvordan du skal gøre, er du meget velkommen til at kontakte os.

ER HELE KURSET ONLINE?

Ja, det er det. Du får adgang til alle 6 videoer med det samme, og du kan se og gense dem, lige når det passer dig. Du kan se dem både på computer, telefon og iPad.

 

 

KRÆVER DET NOGET SPECIELT UDSTYR AT SE KURSET?

Nej, det kræver intet specielt udstyr andet en almindelig computer, smartphone eller iPad.

 

 

HVOR MEGET TID KRÆVER DET AT TAGE KURSET?

Videoerne varer mellem 3 og 10 minutter, så du kan snuppe en, når du har tid. Vi har tilrettelagt kurset specielt til travle børnefamilier, så du kan se videoer når og hvor du vil. Og vores konkrete værktøjer kan du nemt anvende i hverdagen.

Er du i tvivl om noget?

Tryk på konvolutten og skriv en mail til os.

  • Facebook Basic Black

BørneManualen. CVR: 37119490. 4320 Lejre. Denmark.