Søskende - best friends forever!

HØR DET POPULÆRE ONLINE FOREDRAG

Hør det inspirerende foredrag med Børnemanualens rådgivere og undervisere, og lær dine børn at blive bedste venner. Det foregår online, så ligegyldigt hvor du bor i landet, kan du høre med.

 

Er søskendekonflikterne ved at vokse jer over hovedet? Har I svært ved, at tro at de nogensiden kommer til at enes? Så er dette foredrag sikkert lige noget for jer. I foredraget kommer vi med en række helt konkret værktøjer til, hvad du gør, når først det går løs med konflikterne. Vi kommer i på, hvad der er på spil. Vi taler om dine rolle som forælder, du bliver i det hele taget klædt rigtig godt på, til stormvejret i familien. Lær søskende at blive hinandens venner! 

 

 

HVOR: Foredraget er online, så du kan se det hjemme fra din egen sofa med benene oppe på bordet. 

 

HVORDAN: Når du har booket din plads, får du en mail med en link direkte til den side, hvor du kan høre foredraget med det samme. Alle kan deltage - det kræver blot en almindelig computer, smartphone eller tablet.

 

VARIGHED: Foredraget varer ca. 1 time, og derefter er der spørgerunde. Dette er en optagelse af foredraget, og derfor kan vi ikke svare på dit spørgsmål live men via mail.

 

HVORNÅR: Dette er en optagelse af foredraget, hvilket betyder, at så snart du har booket din plads, får du et link til foredraget og du kan høre det med det samme. 

 

PRIS: 125,-

Er du i tvivl om noget?

Så sidder vi klar ved tasterne...

  • Facebook Basic Black

BørneManualen. CVR: 37119490. 4320 Lejre. Denmark.