FOR DIG MED ET BARN MELLEM 3 -13 ÅR

Online kursus:

Mindre skærm

- uden brok!

Drømmer du om en hverdag, hvor skærmen fylder mindre, I ikke har konflikter omkring skærmforbrug og dit barn har lyst til at lege med andre ting?

Men sidder du lige nu med følelsen af at være frusteret over skænderier omkring skærmen, og synes du har prøvet alt?

Efter kurset ved du:

Hvorfor dit barn reagerer som det gør, og hvordan du implementerer gode skærmvaner i din familie uden at skulle diskutere dem med dit barn.

 

Det vil kræve af dig, at du ligger tid og energi i at arbejde med kurset, men til gengæld ender du op med et resultat, hvor du vil:

  • Opleve magien i BørneManualens enkle og effektive værktøjer.

 

  • Opleve at dit barn spiller mindre computer, uden brok.

 

  • Opleve større nærvær og følelsen af at være en god mor.

 

  • Øge dit barns selvværd.

Kurset er for dig:

 

Som synes det er svært at komme i kontakt med dit computerspillede barn, og for dig som har et barn, der ikke ved, hvad det ellers skal lave. Kurset er også for dig, der mangler inspiration og værktøjerne til at opnå større nærvær med dit barn.

"Undersøgelser viser at mange unge mennesker ville ønske, deres forældre havde taget ansvar for deres store forbrug af computer, da de var yngre. Vi guider dig til en hverdag med mindre skærm uden brok."

 

Mette Dahm, mor til to skolebørn, pædagog og ejer af BørneManualen.

"Det skal ikke være forbudt at spille computer eller iPad, men du skal sætte rammer for det, ellers kan det gå ud over dit barns selvfølelse og sociale relationer".

 

Mette Wismann, mor til fire, lærer og ejer af BørneManualen.

Det får du på kurset:

Kurset er 100% online – dvs. du kan tage hele kurset hjemme fra sofaen. Men husk du skal prioritere det. Kurset består af 3 webinars, hvor du får en dybere viden om, hvorfor dine børn gør som de gør. Desuden får du konkrete værktøjer og øvelser, så du kommer igang med at skabe forandring i din familie med det samme. Du kan se og gense oplægene, når det passer ind i din hverdag. 

Ofte stillede spørgsmål:

 

ER HELE KURSET ONLINE?

Ja, det er det. Du får adgang til alle videoer med det samme, og du kan se og gense dem, lige når det passer dig. Du kan se dem både på computer, telefon og iPad.

 

 

KRÆVER DET NOGET SPECIELT UDSTYR AT SE KURSET?

Nej, det kræver intet specielt udstyr andet en almindelig computer, smartphone eller iPad.

 

 

HVOR MEGET TID KRÆVER DET AT TAGE KURSET?

Vi har tilrettelagt kurset specielt til travle børnefamilier, så du kan se videoer når og hvor du vil. Og vores konkrete værktøjer kan du nemt anvende i hverdagen.

3 inspirerende oplæg og konkrete øvelser

- ialt 92 minutter

Din investering: 295 kr.

Er du i tvivl om noget?

Så sidder vi klar ved tasterne...

  • Facebook Basic Black

BørneManualen. CVR: 37119490. 4320 Lejre. Denmark.