Sådan skaber Christina glade børn med natur og mindfulness

June 6, 2018

 

Du tænker måske hvem er Christina?

 

Christina laver de mest fantastiske mindfulness drømmerejser med skolebørn i vores lille by.

 

Og børnene har taget hele Christinas koncept til sig. Børnene har der egen lille urtehave, og når den er passet og plejet, er det tid til at mærke sig selv. Havearbejde er meget mere end bare at svine sig til - faktisk viser en række undersøgelser, at jord under neglene kan gøre dig lykkelig!

 

Hvorfor jord under neglene?

Når du vender jorden, indånder du bakterien Mycobacterium vaccae, som får hjernecellerne til at udskille humørstoffet serotonin, og det gør dig glad. Christina har altid naturen med, og når børnene skal mærke sig selv sender hun børnene på eventyrlige rejser, som har den helt store sidegevinst, nemlig at børnene er begyndt, at behandle hinanden meget meget bedre.

 

De lytter til hinanden, og har i det hele taget en helt anden ro, på alle plan. Dette skyldes alene, at børnenes hjerner får en pause, og de falder til ro i krop og sjæl. Det har været så stor en succes, at man i flere andre kommuner nu er begyndt at bruge hendes metode. Både lærere og forældre mærker tydeligt den store forskel.

 

Eventyrerne kan nu blive dine!

Vi har sat kløerne i Christina, fordi vi vil give DIG muligheden for, at give dine børn det samme. Du må selv sende dem ud og få jord under neglene, men Christinas eventyrlige rejser har vi lavet som en pakkeløsning til dig. Så giv dine børn et åndehul fra hverdagen og du kan styrke dine børns selvværd og selvtillid.

 

 

 

Med disse 3 fantastiske mindfulness rejser kan du skabe et liv, hvor du giver dine børn det bedste. Du vil opleve transformationer som:

 

1. Dine børn vil føle sig helt perfekte præcis som de er!

Deres selvværd vil vokse. Børn med højt selvværd trives bedre, for de har ro i sig selv og mærker at de er omsorgsfulde, modige og glade.

 

2. Dine børn vil opleve større tro på egne evner og mere mod på livet.

Mod på livet handler om at turde leve og være ”styrmand” i eget liv, og om at tage medansvar for andre i både med- og modvind. De mærker følelsen af succes, frihed og finder modet til at realisere drømme.

 

3. Mindfulness styrker dine børns mentale sundhed.

Det reducerer stress, angst, giver større ro, forbedrer søvn, og børn bliver bedre til at håndtere deres følelser. Mindfuldness skaber balance i dine børns nervesystem efter en dag med mange indtryk.


Så dette er muligheden for at du og dine børn kan få mere ro og glæde ind i jeres hverdag. Klik på linket og hør en lille smagsprøve på Christinas eventyrlige univers.

 

 

 

 

Please reload