3 ting din datter ikke fortæller dig!

July 30, 2018

 

Et mor-datter forhold kan være helt fantastisk, meget tæt ... men nogen gange også meget udfordrende. Hvis du har en datter, kender du sikkert mindst én af ​​følgende situationer.

 

Din datter er en dramaqueen, og har så mange vilde følelser. Hun bliver meget glad, når noget går godt, ekstremt ked af det, når bare en lille ting går hende på, og ekstremt freaked out over selv de mindste ting. Når du forsøger at hjælpe hende med at håndtere alle disse vilde følelser eller giver hende et godt råd, ender I som oftest med at råbe af hinanden.

 

Og når du ligger i din seng om aften, kommer der forskellige tanker snigende. Hvordan skal det mon gå - støtter jeg min datter på den rigtige måde? Er jeg en dårlig mor?

 

Og det er lige præcis derfor, du er nødt til at høre disse tre hemmeligheder, som din datter ikke delagtiggøre dig i:

 

# 1 Jeg elsker dig præcis som du er… du er jo min mor

Prøv ikke at være den "perfekte" mor. Vis din datter at du er autentisk, vis hendes at det er ok at tage fejl, vis hende at du mislykkes, vis hende at du kan sige undskyld, vis hende at du kan løfte dig selv op, når ting er svære. Vis hende, at du er stolt af at være dig. Det eneste hun drømmer om er, at du er i et godt humør og at du fokuserer på at have det sjovt med hende og resten af ​​familien.

 

# 2 Jeg vil gerne være sammen med dig

Alle børn i verden har et grundlæggende menneskeligt behov for følelsen af samhørighed, og det gælder også din datter. Hun ønsker, at at have en tæt og positiv relation til dig, hun ønsker at høre sammen med dig. Så sæt mor-datter tid i kalenderen. Spørg hende hvad hun har lyst til at lave sammen med dig. Skab et rum hvor I er sammen på en positiv måde. Hav tid sammen, hvor I har det sjovt og hvor du ikke irettesætter hende. Hun vil elske denne positive relation med dig.

 

# 3 Jeg vil gerne have kram, selv om jeg er stor

I takt med at vores døtre bliver ældre, kan vi have en tendens til at glemme, at vores store børn stadig har brug for fysisk kontakt. Også selvom hun er 8, 10 eller 14 år, hun har brug for at føle sig elsket og forbundet med dig på en fysisk måde. Kram hende, sid tæt sammen med hende i sofaen, hold hende i hånden, red hendes hår eller giv hende massage. Vis hende på en fysisk måde, at du er der for hende, og at hun er elsket, præcis som hun er.

 

Disse tre ting skaber en positiv og stærk relation mellem dig og din datter og vil reducere antallet af konflikter og dramaqueen-tendenser. Så tag ansvar for jeres relation vis hende at hun er sjov, dejlig og den mest fantastiske pige i verden - nemlig din datter!

 

Savner du en tættere relation til din datter?

 

 


 

Please reload