3 ting der gør dig til en badass moderne mor

June 7, 2018

 

 

Det kræver en Badass moderne mor, at navigere i vores hektiske verden i dag.

 

At være en mor er fyldt med så mange krav, og der er så mange ting, du skal. Uanset hvor du ser hen, bliver du bombarderet med gode og velmenende råd om, hvordan du skal se ud, hvordan du skal bo, hvad du skal spise og hvad du skal servere for dine børn, så de kan blive sunde og stærke. Så er der din karriere, hvordan er du en god kollega, hvordan er du den sjove og sexede kone.

 

Trækker du stadig vejret ...?

 

Og glem ikke dit tøj, det er meget vigtigt, hvordan du ser ud, og hvordan folk ser på dig ... og vent et øjeblik, hvad med din mor-krop ... er det også et stort problem! Du skal huske dine øvelser...

 

Men f *** alt det!

 

Disse overfladiske ting definerer dig ikke som mor eller som person. Tværtimod skulle du begynde at fokusere på disse 3 ting for at blive en Badass moderne mor:

 

1. Du ved, hvad der er bedst for dig!

Du ved, hvordan du takler dine egne følelser, og du ved, at for at navigere i en travl hverdag kræver det, at du har fokus på din egen omsorg. For du ved, at det er det, der skal til for at du kan være den bedste version af dig. På den måde kan du også være  en langt bedre mor for dine mor. Når du er i balance og i kontakt med dine følelser, kan du takle konflikter med dine børn på en positiv måde. Du ved, at egenomsorg ikke er egoistisk, men en nødvendig ting at gøre, når du er en moderne mor. Du tager tid til dig selv, fordi du er det værd. Du er en Badass moderne mor fordi du er DIG!

 

2. Du er autentisk!

Du ved, hvad der er bedst for dig, og du gider ikke at sammenligne dig med andre. Du har førertrøjen på og viser børn vejen. Du viser, hvad du står for, og hvad du tror på. Du viser dine børn og verden, hvem du er. Du husker dig selv på, at dine børn ikke vil have dig på slankekur, eller have en mor der siger grimme ting om sig selv. Du er en  Badass moderne mor der viser dine børn, at du er perfekt, ligesom du er. Dine børn ved, hvad du tror på, og de ved, hvem du er, fordi det er det, du viser dem!

 

3. Du giver dine børn mulighed for at erobre livet!

Du giver dine børn mulighed for at erobre livet. Du gør ikke ting for dine børn, som du ved, de allerede selv kan. Når dine børn møder noget der svært, kommer du ikke og redder dem, men lærer dem, hvordan de tackler de udfordringer, de møder på deres vej. Du ved, at livet er fyldt med op- og nedture, og der er ingen nem vej ud. Men du er der for dine børn, og når noget bliver svært eller endda helt uoverskuelige, viser du at der er en vej ud. Du guider dine børne, så de finder deres egen vej gennem livet. Når dine børn har det svært, lytter du til dem, og du hjælper dem med at finde en løsning.

 

Du er en Badass moderne mor for bare at være dig!

 

 

Please reload