Podcast: Den hemmelige dagbog

 

 

Det at have et tæt forhold til ens børn er forholdsvis nemt når de er små. De små hoveder er meget afhængig af en og man står på hovedet for bare at få et lille smil. Den fysiske kontakt kommer også helt af sig selv, når man i timer bære rundt på de små pus.

 

Men som børn bliver større og starter i skole, starter der en ny tid. Børnene begynder at blive mere selvstændige og mange forældre ser tiden med præ-teenager som en tid hvor børnene skubber dem væk, og den tætte og nemme forbindelse er ikke længere så let. Forældre spørger os ofte, hvordan de kan forblive tæt med deres børn, når de bliver ældre.

 

LYT med på mobilen her

 

Så i denne podcast vil vi anbefale et værktøj, som mange forældre til præ-teen børn finder uvurderlig - Den hemmelige dagbog.

 

 

Please reload