Podcast: 3 ting din pre-teenager gerne vil have, at du gør.

January 12, 2018

At være pre-teenager er ikke altid lige nemt. For man begynder at føle sig "stor" og "lille" på samme tid. Måske er hormoner begyndt at rumstere i kroppen, og du som forælder oplever måske at dit barn bliver mere konfliktsøgende, taler grimt, vil bestemme selv, svarer igen eller har meget nemt til tårer.

 

Mange forældre tænker "nu er han kommet i den alder, hvor han bestemt ikke gider sine forældre længere" og så trækker de sig. Men er ikke det, dit barn har brug for - tvært i mod. Du skal bestemt ikke trække dig, men du skal heller ikke gøre som du altid har gjort. I denne podcast kommer vi med tre ting, som dit barn har brug for at du gør, når det er pre-teenager. 

 

HØR PODCASTEN PÅ MOBIL HER

Hør podcasten online ved at klikke på play pilen.

Download podcasten ved at klikke på knappen "Download Single"

 

DEL PODCASTEN med dette link: http://www.boernemanualen.dk/single-post/2018/01/12/Podcast-3-ting-din-pre-teenager-gerne-vil-have-at-du-g%C3%B8r

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload