Europa rekord i mistrivsel...

March 16, 2016

 

Endnu en kedelig Europa rekord. Nyhederne beskrev igår problematikken omkring danske pigers mistrivsel. Pigerne synes de er for tykke, og vi har Europa rekord i helt unge piger på slankekur!!! I nyhederne talte de om, hvordan det er de socialemediers skyld, at billedet ser således ud. MEN nu skal danske forældre altså komme ind i kampen!!! Vi har andre meget meget kedelige rekorder som størst selvmordsforsøg blandt unge piger. Børnenes vilkår melder om rekord mange opringninger til børnetelefonen, der handler om børn der ikke ønsker at leve mere. 

 

Dette kan absolut ikke udelukkende være internettet skyld, da disse medier også fylder unges hverdag i resten af verden. Vi er nødt til at komme ind i de danske familiers stuer, for at forstå hvorfor danske piger mistrives i så stor en grad.

 

Vi hører dagligt i BørneManualen om, hvad der udspiller sig bag lukkede døre i danske familier, det er konfliktfyld, det er magtesløse forældre og piger der ikke stoler på sig selv. Det vi gang på gang erfarer er at UNGE PIGERS MISTRIVSEL OFTES HANDLER OM, AT FORÆLDRENE MISFORSTÅ PIGERNES REAKTIONER OG BEHOV!

 

Den gode nyhed er, at det kan og skal der gøres noget ved. Ved at arbejde bevidst med struktur og nærvær kan vi som forældre, være med til at gøre en verden til forskel for disse piger. Vi ser pigerne blomstre og ser hvordan konflikterne daler i familierne. 

 

Vi har i vores rådgivningsfirma afholdt gratis webinar for mere end 1400 danske forældre, der synes at deres piger ikke trives. Vi giver dem værktøjer til at takle disse udfordringer, vi må som forældre være vores ansvar bevidst, og komme ind i kampen om at få danske piger til at trives. Vi kan godt give samfundet og de socialemedier skylden, men vi tror, at de sociale medier er kommet for at blive.... OG HVAD GØR VI SÅ!!! Vi skal i gang med at klæde vores piger på, til den verden de lever i !!!!

 

 

Please reload