Mindre skærm uden brok: 3 artikler

July 4, 2018

 

 

Spiller dit barn for meget computer eller har I konflikter omkring, hvor meget der må spilles? Få inspiration og konkrete værktøjer til mindre skærmforbrug og større nærvær med dit barn. Værsgo - her er tre artikler, vi har fundet til dig, som alle kommer med deres bud på gode skærmvaner i familien:

 

 

ARTIKEL:

Sådan får I sunde skærmvaner derhjemme

Hver femte forælder siger, at brugen af pc, telefoner og tv skaber konflikter derhjemme. Sådan behøver det ikke at være. Få her svaret på, hvordan I kan få skabt nogle sunde skærmvaner, så I undgår skænderierne. Det er ikke let at finde balancen imellem børns tid foran skærmen og andre aktiviteter. Hvor meget er for meget? Og hvad gør man, når børnene samtidig skal bruge pc og iPads til skoleprojekter og til at holde kontakt med deres venner? Læs mere...

 

 

 

 

ARTIKEL:

Nye officielle anbefalinger: Helt små børn skal begrænse skærmbrug

For første gang nogensinde har Sundhedsstyrelsen lavet anbefalinger til helt små børns fysiske aktivitet. De fleste ved, at voksne bør bevæge sig mindst 30 minutter om dagen, og at større børn skal have pulsen op i 60 minutter hver dag.Men hvad med de helt små børn?Indtil nu har der ikke været nogen anbefalinger for de 0-5-årige. Men onsdag lancerer Sundhedsstyrelsen de første anbefalinger for den aldersgruppes fysiske aktivitet. Læs mere...

 

 

 

 

 

 

ARTIKEL:

Screen addiction is taking a toll on children?

Excessive use of computer games among young people in China appears to be taking an alarming turn and may have particular relevance for American parents whose children spend many hours a day focused on electronic screens. The documentary “Web Junkie,” to be shown next Monday on PBS, highlights the tragic effects on teenagers who become hooked on video games, playing for dozens of hours at a time often without breaks to eat, sleep or even use the bathroom. Many come to view the real world as fake. Læs mere...

 

 

 

Please reload