Kurser og workshops:

ONLINE KURSUS:

Trygge børn sover bedst! - Dejlig putning og rolig nat!

 

Drømmer du om, det er nemt at putte dit barn, og I sover godt hele natten? Og drømmer du om at have mere overskud? På trin-for-trin kurset lærer du hvordan du på kærlig vis får dit barn til at falde stille og roligt i søvn i sin egen seng og sove hele natten.

Online kursus i vores kærlige, simple og veldokumenterede 6-trins metode.

ONLINE KURSUS MED LIVE SPARRING:

Glad datter med højt selvværd!

 

På kurset lærer du hvordan du kan få din datter til at stortrives og styrke hendes selvværd og give hende personlig power. Vi hjælper dig helt til dørs med at skabe forandringer i din familie og støtter dig under hele kurset med vores erfaring og redskaber, som vi i fællesskab tilpasser, så de passer perfekt til dig. 

.

WORKSHOP KØBENHAVN + AARHUS:

Glad mor - glad datter!

 

For pigeforældre med døtre mellem 4-12 år! 

Heldagsworkshoppen er for dig, der gerne vil have en tættere relation til din datter og styrke hendes selvværd. Workshoppen er samtidig et pusterum for dig som mor. Dagen er nemlig kun for dig!

 

Dagen er en blanding af oplæg og udarbejdelse af en helt konkret guide, der passer til dig, så du ved præcis, hvordan du skal arbejde videre med relationen til din datter.

ONLINE KURSUS:

Større nærvær - færre konflikter!

Kurset er for dig, som synes du har for få timer i døgnet og ønsker mere tid med dit barn. Som til tider føler dig utilstrækkelig som forælder. Som mangler inspiration og værktøjerne til at opnå større nærvær og færre konflikter med dit barn.

Online kursus. Begynd i dag!

.

MEDITATIONER TIL BØRN:

Jeg er modig, omsorgsfuld og glad!

 

Styrk dine børns indre ro og styrke gennem disse 3 fantasifulde mindfulness rejser. Brug dem som en pause fra den travle hverdag, eller inden dit barn skal sove. Målet er at lære dit barn at: VÆRE OMSORGSFULD, MODIG og GLAD!

MEDITATIONER TIL FORÆLDRE:

Få din energi og tålmodighed tilbage!

 

PAS GODT PÅ DIG SELV!​ Brug meditationerne som en pause fra den travle hverdag, eller inden du skal sove.  Målet er at du som forældre, skal være den bedste version af dig selv.

ONLINE KURSUS:

Mindre skærmtid - mere nærvær!

Drømmer du om en hverdag, hvor skærmen fylder mindre, I ikke har konflikter omkring skærmforbrug og dit barn har lyst til at lege med andre ting? Men sidder du lige nu med følelsen af at være frusteret over skænderier omkring skærmen, og synes du har prøvet alt? På kurset vil du opleve magien i BørneManualens enkle og effektive værktøjer, opleve at dit barn spiller mindre computer, uden brok. Desuden vil du opleve større nærvær og følelsen af at være en god mor og øge dit barns selvværd.

.

ONLINE FOREDRAG:

Søskende - best friends forever!

Hør det med det samme.

 

Er søskendekonflikterne ved at vokse jer over hovedet? Har du svært ved, at tro at de nogensiden kommer til at enes? Så er dette foredrag sikkert lige noget for dig.

ONLINE KURSUS:

Giv dit barn den bedste start i skolen!

Hvordan du gennem konkrete værktøjer styrker dit barn bedst til skolelivet. Du lærer hvad dit barn i virkeligheden har brug for, hvorfor det reagerer som det gør, og hvordan du du støtter bedst muligt.

Online kursus. Tag det i dit eget tempo

Er du i tvivl om noget?

Så sidder vi klar ved tasterne...

  • Facebook Basic Black

BørneManualen. CVR: 37119490.  4320 Lejre. Denmark.