Mantra 

kort

Styrkende og anerkendende Mantra kort, der styrker og booster dit barns selvværd

Designet til børn mellem 3-12 år

Hjælp dit barn med at få et positivt mantra fordi:

Det er afstressende

Et mantra er afstressende for vores fysiske krop, men også på vores psyke fordi det har en afslappende virkning på vores tanker. Negative tanker finder ro når de bliver erstattet af nogle nye.

øger dit barns selvværd

Et mantra har en healende effekt helt ned på celleplan. Når du fylder din bevidsthed med positive tanker oplever du større velvære. Hele processen vil over tid, øge dit barns selvværd.

giver positiv energi

Ord kan ændre stemningen i et rum. De er ladet med energi. Du kan ændre verden, eller i hvert fald din oplevelse af verden, ved at være mere opmærksom på dine ord.

"Jeg har testet BørneManualens Mantra kort med mine to børn, jeg har en dreng på 3 og en pige på 5 år, og de var meget begejstret! Vi har virkelig hygge os med det, og det har været så rart, at høre mine børn sige rosende ord om sig selv, og om hinanden. Særligt min datter har en tendens til, at tale grimt om sig selv, så at se hendes finde de kort der beskrev hende bedst var meget rørende. Vi har hængt dem op på børnenes værelse, og jeg kan se hvordan de bare er super stolte af dem.

Maja Sørensen

DINE ORD ER DIN TRYLLESTAV

Er du opmærksom på de små sætninger, dit barn siger som sig selv? Der kan til tider være mange kedelige i blandt ”Jeg er for tyk”, ”jeg er ikke klog nok”, ”jeg kan ikke finde ud af noget”, ”jeg er altid uheldig”, ”jeg bliver altid snydt”, ”jeg må først være perfekt så …” osv osv. Overbevisninger der meget nemt kan blive til et ubevidst mantra.

 

Vores stemmer og tanker udsender vibrationer. Ord kan ændre stemningen i et rum. De er ladet med energi. Du kan ændre verden, eller i hvert fald din oplevelse af verden, ved at være mere opmærksom på dine ord.

Hjælp dit barn med at finde et nyt mantra, en ny mere positiv historie. Sig det gerne flere gange hver dag, så det bliver dit barns nye mantra – dit barns ordsprog –  dit barns sandhed.

smug kig her

Her kan du se et lille udsnit af de 30 Mantra kort, som du og dit barn skal hygge jer med. Når dit barn har valgt hvilke kort der passer bedst, er det en god idé at finde et sted I kan hænge kortene. Helst et sted I ser hver dag!

Mød dine to søvneksperter

Bag "Trygge børn sover bedst!" gemmer sig dine to søvneksperter Mette og Mette. De er virkelig fagnørder for alle pengene. De brænder for at formidle deres budskaber, så enkle og let spiselige som overhovedet muligt, hvilket giver sig til udtryk i deres kurser.

De elsker begge to hverdagen med børnene, elsker hyggen og latteren. De elsker ikke mindst at give deres lærdom videre og hjælpe andre forældre med søvnvaner for deres børn.

Mette og Mette har en baggrund som familievejder, pædagog og lærer og har de seneste fem år hjulpet og inspireret forældre i rådgivningsfirmaet BørneManualen.dk.

Mette og Mette har udarbejdet et simpelt trin for trin online kursus til dig, der vil give dit barn rolige aftener med problemfri putning og god søvn.

Familierådgiverne i børnemanualen

Vi har udviklet 30 særlige Mantra kort til dig og dine børn. Mantra kort der styrker dit barns selvværd. 

Vi ved, at rigtig mange børn går rundet i verden, med en fortælling om dem selv, der er både negativ og selvudslettende. 

Det kan vi sammen ændre. Vores børn skal hver især vide, at de er noget ganske særligt. De skal have en indre stemme, der giver dem styrke og mod på livet.

Vi har lavet Mantra kortene så du kan skabe en rigtig hyggestemning sammen med dit barn. Du kan som forældre gøre en kæmpe forskel og styrke dit barn til livet.

styrkekort til dit barn

30 mantra kort

der styrker dit barns selvværd

Der er i de 30 kort taget højde for energi og drivkraft der er med til at skabe robusthed. Mantra kortene hjælper dit barn med at overvinde udfordringer, og giver dit barn meget mere personlig power. 

Bjørnen på kortet hedder Bea, fordi navnet betyder "bringer glæde."

 

Styrkekortene er trykt i top kvalitet. Kortene er specielt designet af vores illustrator Rina Lieberg.  

Modtag

mantra kortene

i en fin pakke med posten

Mantra kort

✔︎ 30 styrkende kort

✔︎ Design: Rina Lieberg

Samlet pris: 187,-

Kortene bliver sendt med GLS fragten koster 30 kr.

Kontakt

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

BørneManualen. CVR: 37119490. 4320 Lejre. Denmark.