alle børn kan lære at sove trygt og godt hele natten

Vi ved at trygge børn sover bedst. Lær hvordan med vores simple, kærlige og veldokumenterede metode.

LIGE NU SPAR 33%

deltag PÅ Vores online kursus "Trygge børn sover bedst!" og...

Lær dit barn selv at falde trygt i søvn 

Få en roligere aften og god søvn, ved at lære dit barn selv at falde i søvn.

​​

Lær dit barn at sove hele natten

Slut med uendelige opvågninger og  natteroderi. Med vores metoder sover dit barn godt hele natten.

Få overskuddet tilbage i familien

Manglende søvn, søvnforstyrrelser og omvendt døgnrytme trækker for alvor energien ud af familielivet. Vi giver dig metoderne til at blive den forælder du ønsker.

Julie Møller, kursist på "Trygge børn sover bedst".

Vi er så positiv overraskede! Vores datter falder selv i søvn nu, og vi sover ikke længere på hendes værelse! Hvis hun vågner om natten, kan vi nemt lægge hende igen, uden vi behøver at skulle sidde hos hende. Og ind imellem er hun begyndt at sove hele natten, helt uden opvågninger! Vi er så positiv overraskede over kurset, for de har gjort en verden til forskel. Så det er en ren fornøjelse at følge kurset!

Kære trætte forælder.

Du er sikkert både træt og udkørt. For lidt søvn og træthed suger glæden ud af hverdagen, og følelsen af ikke at være god nok tager til i styrke. 

Når først sovevanerne er kørt af sporet, og du måske bruger alt for lang tid på at få dit barn til at sove eller at dit barn våger om natten, er der desværre intet der tyder på, at de gode sovevaner opstår af sig selv bare du venter længe nok. Tværtimod kan det blive sværere og sværere at skabe nye gode sovevaner desto længere tid, dit barn ikke har sovet godt.

Nogle mennesker mener at søvnkaos er noget der automatisk følger med til rollen som forældre. Og at det ligefrem er egoistisk at vise sin baby bedre søvnvaner. Men vi ved, at gode sovevaner er en gave man giver sin baby/barn. Ved at lære gode søvnvaner fra start, er man rigtig godt rustet for det kan følge en hele livet op. Plus at det på ingen måde er sundt for en baby at mangle søvn.

Og det er en negativ spiral - for jo dårligere du og dit barn sover desto sværere bliver det at klare tingene med ro og overskud.

At have en problemfri putning og et barn som sover hele natten kommer sjældent af sig selv. Det er vores erfaring, at gode sovevaner er noget du skal lære dit barn - og det KAN læres. Det kræver en velholdenhed og en kærlig indsats, og så kan alle børn lære at sove trygt og godt hele natten.

Tre grunde til at "Trygge børn sover bedst" er den mest kærlige og effektive sovemetode:

Udviklet på forskning og bygger på tryghed

Onlinekurset er baseret på forskning om, hvad der skal til for at skabe størst mulig tryghed for børn mellem 1-6 år. Kurset sikrer, at dit barn føler nærvær hver dag og mærker, at det har rolige forældre, som VED hvordan de skal tackle situationen - DET skaber tryghed for dit barn!

Forbereder både dig og barnet på den nye sovevane

De færreste børn kan lide forandringer, da det er forbundet med noget ukendt. Vi guider dig gennem, hvordan du nemt forbereder dit barn på de nye sovevane. Ligeledes får du værktøjerne til, hvordan du selv forbereder dig bedst muligt. På denne måde vil du føle dig rolig og sikker når jeres nye vaner skal implementeres.

Vi guider dig HELE vejen til at fastholde på kærlig vis

Vi er ved din side lige fra dine forberedelser og når du skal i gang, til når det ikke går som du havde håbet. Vi hjælper dig med en plan B, så du altid ved hvad du skal gøre.
Vi giver dig konkrete anvisninger til, hvordan du skaber og fastholder jeres nye søvnvaner på kærligste vis – UDEN at din barn skal ligge og græde alene. Husk! At grundstenen i kurset er at skabe tryghed for dit barn.

Dette lærer du på kurset

 

Modul 1: Forstå hvad der ligger bag dit barns søvn

Når først du forstår, hvad der ligger bag dit barns reaktion, kan du støtte det på en helt anden måde. På dette trin får du baggrundsviden om små børns reaktionsmønstre, og forståelse for, hvad du skal lægge vægt på for at skabe tryghed og gode sovevaner for dit barn.

 

Modul 2: Skab nærvær og tryghed

Det er svært at være nærværende i en travl hverdag. På dette trin får du konkrete værktøjer til, hvordan du sikrer, at dit barn føler nærvær og tryghed hver eneste dag.

 

Modul 3: Gør klar til de nye sovevaner

Det er vigtigt, at du som forælder er rolig og føler dig "sikker i din sag" når dit barn skal sove. Hvilket kan være svært, hvis du er træt og frustreret. På dette trin forbereder du dig på 5 vigtige områder, som skaber ro og overskud, når du skal starte jeres nye sovevaner.

 

Modul 4: Forbered dig sammen med dit barn

De færreste børn kan lide spontane forandringer, derfor er det vigtigt at forberede sig bedst muligt på den nye søvnrutine. Her får du konkrete værktøjer til, hvordan du forbereder dig sammen med barnet. Det er vigtigt at barnet føler ejerskab, engagerer sig og føler tryghed ved den nye sovevane, inden I starter på den.

 

Modul 5: Kom i gang og fasthold på kærlig vis

Kom i gang på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde. Her får du konkrete anvisninger til, hvordan du bevarer roen og er nærværende, så du bedst muligt kan gennemføre det, I har forberedt. Hvad nu hvis tingene ikke går efter planen? Hvis mit barn græder? Hvad nu hvis mit barn går ud af sin seng? Hvad nu hvis mit barnet vågner om natten? I dette modul får du konkrete anvisninger til, hvordan du får din plan B klar fra starten og hvordan du fastholder jeres nye søvnrutine på kærlig vis.

Mød dine to søvneksperter

Bag "Trygge børn sover bedst!" gemmer sig dine to søvneksperter Mette og Mette. De er virkelig fagnørder for alle pengene. De brænder for at formidle deres budskaber, så enkle og let spiselige som overhovedet muligt, hvilket giver sig til udtryk i deres kurser.

De elsker begge to hverdagen med børnene, elsker hyggen og latteren. De elsker ikke mindst at give deres lærdom videre og hjælpe andre forældre med søvnvaner for deres børn.

Mette og Mette har en baggrund som familievejder, pædagog og lærer og har de seneste fem år hjulpet og inspireret forældre i rådgivningsfirmaet BørneManualen.dk.

Mette og Mette har udarbejdet et simpelt trin for trin online kursus til dig, der vil give dit barn rolige aftener med problemfri putning og god søvn.

Dette får du straks, når du køber adgang til kurset:

Dette får du STRAKS, når du køber:

Her er, hvad vi har samlet til dig i vores trin-for-trin kursus"Trygge børn sover bedst! -lær dit barn gode sovevaner." Book din plads i dag og kom i gang med at ændre de dårlige sovevaner om 2 minutter.

Trin-for-trin undervisningsvideoer

Søvnkurset er 100% online – dvs. at du kan tage kurset hjemmefra, så mange gange du vil og når du vil. Kurset består af videoer spækket med baggrundsviden og konkrete værktøjer som du kan benytte nemt og hurtigt. Du vil få en dybere forståelse for, hvordan du forbygger konflikter ved sengetid og skaber større nærvær med dit barn. Du får desuden konkrete værktøjer, hvordan du og barnet bliver forberedt på jeres nye gode sovevaner, og hvad du gør, hvis det ikke går som planlagt. Vi guider dig hele vejen i mål gennem Børnemanualens søvnmodel.

Medlem af BørneManualens søvnklub på ubegrænset tid

Når du køber onlinekurset, har du samtidig mulighed for at blive medlem af vores eksklusive Facebookgruppe. Dette er et fællesskab med andre søvnløse forældre, som er på samme mission som dig. Her er månedentlige live undervisning med Mette og Mette, om et emne som du er med til at bestemme. Klubben er samtidig en hel samlig af tip og tricks om børn og søvn. Klubben foregår i et lukket fællesskab på Facebook udelukkende for kursister på trygge børn sover bedst.

Piktogrammer specielt udviklet til dette kursus

Skab det bedste overblik for dit barn over jeres nye søvnvaner med BørneManualens piktogrammer. De er enkle og letforståelige for dit barn. Klip billederne ud og gør jeres aftenrutine og putterutine overskuelig og tryg for dit barn – for vi VED at trygge børn sover bedst.

Arbejdsark der hjælper dig videre

Til din forberedelse af det nye putteritual og soveritual får du disse arbejdsark. Her har vi samlet de vigtigste ting, som du skal tage stilling til, inden du starter jeres nye sovevaner. Brug dem online eller print dem ud.

gave til dig: Masser af bonusmateriale

Online foredrag: Søskende - best friends forever!

 helt konkret værktøjer til, hvad du gør, når først det går løs med konflikterne. 

Podcast: Hvad gør jeg, hvis mit barn alligevel græder.

I denne podcast guider vi dig gennem, hvordan du fastholder de nye sovevaner på kærlig vis.

Podcast: Jeg bliver ked af det, når mit barn er ked af det.

Det har stor betydning for dit barn, hvordan du håndterer dine egne følelser, når barnet græder. 

Print-selv huskeliste

Vejen til god og tryg søvn:

Adgang til alle kursusvideoer i et år

Medlemsskab af BørneManualens SØVNKLUB

BørneManualens piktogrammer

Arbejdsark til hver uge

Masser af bonusmateriale

 

 

Samlet pris: 1.495,-

LIGE NU SPAR 33%

Samlet pris kun: 995,-

 

 

Eller betal i tre rater af 332,-

100% TILFREDSHEDSGARANTI - ELLERS FÅR DU ALLE PENGENE RETUR!

Hvis du har set videoerne, implementeret værktøjerne, udarbejdet arbejdsarkene og fulgt metoden uge for uge. Hvordan kan vi det? Fordi vi VED det virker!

Ann Louise Overgaard Andersen , kursist på "Trygge børn sover bedst".

Næsten for godt til at være sandt! Efter 1 nat med Børnemanualens værktøjer har min datter på 2,5 år for første gang i sit liv sovet hele natten i sin egen seng. Før hen har vi har prøvet stort set ALT... gået til kranio sakral terapi, lokket med gaver, spurgt diverse pædagoger til råds, været ekstremt stædige osv....lige meget har det hjulpet. I morges vågnede hun og sagde glad "mig kunne godt mor". Pludselig ser jeg håb! Lige nu tænker jeg, at det næsten er for godt til at være sandt!

Ofte stillede spørgsmål

ER KURSET FOR MIG?

Kurset er for forældre med børn mellem 8 måneder og 5 år. Kurset er for alle, der oplever udfordringer ift. søvn om aftenen eller natten. Det kan både være problemer med at putte, at dit barn er meget lang tid om at falde i søvn, at dit barn ikke kan falde til ro, at dit barn græder når det bliver puttet, udfordringer med at falde tryg i søvn selv, udfordringer med at sove på eget værelse, mange natlige opvågninger, mange natlige amninger, nightterror eller at dit barn vågner alt for tidligt om morgenen og ikke kan falde i søvn igen.

Kurset er for dig, som har besluttet at skabe gode trygge sovevaner for dit barn, fordi du ved, at det er både sundt og godt for dit barn. Og for dig som er opsat på at lave en forandring for at opnå forandring.

 

Er du stadig i tvivl om kurset også er for dig, så skriv en MAIL til os.

 

 

HVEM ER KURSET IKKE  FOR?

Kurset er ikke for dig, som har et barn der på nogen måde er syg eller fejler noget fysisk som gør, at det er svært at falde til ro og sove.

 

Det er heller ikke for dig, som ønsker at fortsætte med gøre alle de samme ting, som I gør nu, men som samtidig forventer en forandring.

FÅR JEG HJÆLP UNDERVEJS?

Du følger en række meget konkrete undervisningsvideoer, som guider dig i detaljer omkring, hvordan du får skabt nye gode sovevaner. Desuden kommer du med i BørneManualens SØVNKLUB på ubegrænset tid, som er et netværk af forældre, som alle tager samme kursus som dig. Det er meget givende at udveksle erfaringer med andre, som står i samme situation. I klubben går Mette og Mette live en gang om måneden og går yderligere i dybden med et emne om børn og søvn, som du har været med til at bestemme. 

 

SKAL MIT BARN GRÆDE SIG I SØVN?

Mange forældre er bekymrede for, at deres barn skal græde meget i forbindelse med at skabe nye sovevaner. I vores metode lader du IKKE bare dit barn græde sig i søvn uden at gå ind til det. Vi arbejder forebyggende, dvs. at du kommer til at skabe størst mulig tryghed for dit barn, og dit barn kommer til at kende den nye sovevane, inden I begynder på den - det skaber tryghed og forebygger rigtig meget af gråden. Hvis dit barn alligevel græder, når du starter de nye sovevaner, vil du gennem kurset forberede et lille ritual for, hvad du så skal gøre. Dette lille ritual er du selv med til at udforme udfra vores teorier, således at det bliver et ritual, du er tryg ved. Vi anbefaler dog sjældent, at du tager barnet op igen, når først det er puttet, men at du laver en lille kort og tryg rutine inde hos barnet.

 

HVOR GAMMEL SKAL MIT BARN VÆRE?

Vi har haft en del på kursus med børn på 8 måneder, som har haft stor glæde af kurset. Vi anbefaler, at dit barn skal være min. 8 måneder, og at du er indstillet på at tilpasse værktøjerne til dit barns alder. 

 

ER HELE KURSET ONLINE?

Ja, det er det. Du får adgang til alle videoer og podcasts med det samme, og du kan se og gense dem, lige når det passer dig. Du kan se dem både på computer, telefon og iPad. Du får også ubegrænset adgang til BørneManualens Søvnklub, som er en eksklusiv Facebook gruppe med andre søvnlæse forældre.

 

 

KRÆVER DET NOGET SPECIELT UDSTYR AT SE KURSET?

Nej, det kræver intet specielt udstyr andet en almindelig computer, smartphone eller iPad.

 

 

HVOR MEGET TID KRÆVER DET AT TAGE KURSET?

Videoerne varer mellem 3 og 10 minutter, så du kan snuppe en, når du har tid. Vi har tilrettelagt kurset specielt til travle børnefamilier, så du kan se videoer når og hvor du vil. Og vores konkrete værktøjer kan du nemt anvende i hverdagen.

Kontakt

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

BørneManualen. CVR: 37119490. 4320 Lejre. Denmark.