ONLINE KURSUS

ÅBENT FOR TILMELDING

GLAD DATTER

med højt selvværd!

Kurset er for dig som vil STYRKE din datters selvværd og selvtillid og HJÆLPE hende med at tro på, hun er god nok, præcis som hun er.

Det er for dig, som ønsker komme TÆTTERE på din datter rent følelsesmæssigt, du vil vide hvordan hun har det.

Kurset er for dig, der drømmer om en hverdag uden de store dramaer, og se din datter hvile i sig selv og bare STORTRIVES! 

Reserver din plads med det samme, så er du med på holdet!

Normal pris: 

Pris 1895,-

Din tilbudspris er 1295,-

VIL DU HELLERE BETALE i 3 RATER? SÅ KLIK HER

100% TILFREDSHEDSGARANTI - ELLERS FÅR DU ALLE PENGENE RETUR!

Hvis du har set videoerne, arbejdet med værktøjerne, udarbejdet arbejdsarkene og fået vores sparring.

Hvordan kan vi det? Fordi vi VED det virker!

 

Og genkender du én af følgende situationer?

 

  • Min datter græder ofte, og synes ikke hun er god nok. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre og synes det er synd for hende

 

  • Min datter taler grimt til mig og "trækker sig" ofte . Jeg har svært ved at nå ind til hende, og jeg føler ikke jeg slår til. 

 

  • Min datter er ofte provokerende, og vi har mange konflikter. Jeg bliver selv vred, skælder ud og føler mig virkelig frustreret.

 

  • Min datter fylder meget i familien, er krævende og hører ikke efter. Jeg forsøger at tale pænt, men jeg bliver enormt irriteret på hende.

  •  

  • "JEG HAR PRØVET ALT, MEN DET FORANDRER IKKE NOK!"

Bare rolig - det behøver ikke at fortsætte sådan!

 

Du vil blive overrasket over, hvor nemt du kan forandre din datters trivsel og selvværd med vores konkrete værktøjer. Når først du forstår, hvorfor din datter i virkeligheden reagerer som hun gør, kan du styrke hende på en helt ny måde.

Du vil blive overrasket over, hvor nemt du kan forandre din datters trivsel og selvværd med BørneManualens konkrete værktøjer

"Det bedste vi har gjort for vores døtre er bevidst 

at styrke deres selvværd og give dem personlig power."

Mette&Mette, undervisere på kurset.

Det opnår du på kurset

 

På kurset lærer du hvordan du kan få din datter til at stortrives og styrke hendes selvværd og give hende personlig power. Vi guider dig hele vejen med helt konkrete værktøjer, som vil skabe forandringer i din familie. 

Få en gladere datter med højt selvværd.

 

Give hende personlig power.

 

Slippe dine frustrationer og dårlige samvittighed, og istedet føle dig som en god mor.

 

Forstå hvorfor din datter i virkeligheden reagerer som hun gør.

 

Få større nærvær med din datter.

"Det var en kæmpe aha-oplevelse, da det gik op for mig, hvorfor mine piger i virkeligheden reagerede som de gjorde. Og først da jeg forstod, hvilke knapper jeg skulle trykke på, oplevede jeg en ENORM forandring med mine døtres trivsel - og ikke mindst deres selvværd."

 

Mette Wismann. Ejer af BørneManualen. Mor til to drenge og to piger på 5, 8, 10 og 13 år.

Kursus videoer og podcasts, når du har tid

Videoerne indeholder korte og præcise oplæg samt konkrete øvelser, der hjælper dig med at skabe forandringer i din familie. Du kan se og gense videoerne, når det passer ind i din hverdag. Længere nede på siden kan du se en oversigt over alle videoerne. 

Cool plakat til din datter!

Du får plakaten i PDF format, og kan selv printe den lige så tosset du vil! Du kan give den til din datter som en lille reminder om, hun er en mega sej pige.

BONUSMATERIALE​:

Print-selv huskeliste

Print en lille reminder med de vigtigste pointer fra kurset - lige til at sætte på opslagstavlen. Selvfølgelig i et lækert design. Dette hjælper dig med at holde fokus på hvordan du støtter og styrker din datter bedst muligt.

Spørgeguide der åbner hjertet: En krukke af guld.

Her får du en lang række spørgsmål, som lukker dig ind i din datters univers og tankegang og hør nogle ting, du ellers ikke plejer at høre.

Podcast: Lær din datter at sige til og fra.

Lykken er ikke at nå alt, men at være glad for sine beslutninger og stå ved dem. I denne video fortæller vi, hvordan du lærer din datter at stole på egne valg.

3 Self-care podcasts til forældre

Brug dem som en pause fra den travle hverdag. Målet er, at få en følelse af at: VÆRE OMSORGSFULD, MODIG og GLAD!

3 eksempler: venindekonflikter, skoleopgaver og tøj.

Få tre eksempler på hvordan værktøjerne kan bruges i almindelige dagligdagskonflikter.

Historien om din datter.

Hvilke ord bruger du til at beskrive din dattert? Hvad fortæller du til dine veninder, når I snakker om børn? Dit syn på din datter har større betydning, end du lige går og regner med.

Arbejdshæfter og hjælpende downloads

Under hver kursusuge er der ekstra podcasts der uddyber emnet. En uddybning der er lavet udfra tidligere kursister udfordringer, og giver derfor dig en ekstra mulighed for at komme sikkert i mål.

ALT dette får du,

når du tilmelder dig kurset: 

Vejen til en glad datter med højt selvværd:

 

Adgang til videoer og podcasts med det samme

Ekstra podcasts til hver uge

Plakat til din datter

Masser af bonusmateriale

Normal Pris: 1895,-

Dit tilbud: 1295,-

Dit tilbud udløber om:

VIL DU HELLERE BETALE i 3 RATER? SÅ KLIK HER

100% TILFREDSHEDSGARANTI - ELLERS FÅR DU ALLE PENGENE RETUR!

Hvis du har set videoerne, arbejdet med værktøjerne, udarbejdet arbejdsarkene og fået vores sparring.

Hvordan kan vi det? Fordi vi VED det virker!

Det siger kunderne

Pia Lentz,

kursist hos BørneManualen

FØR KURSET:

 "Konflikter ud af det blå."

Jeg står især med konflikter omkring bad og påklædning og om når vi skal være ude af døren til et bestemt tidspunkt. Sengetider er også et stort problem og i løbet af dagen hjemme fylder hun utrolig meget og kan hjemme starte en konflikt ud af det blå. Mavepine har hun flere om ugen som på et splitsekund kan forsvinde. Hun er enebarn og var svær for os at få. Og søskende kommer der ikke. Jeg har ofte bebrejdet mig selv for at forkæle, beskytte hende aaaalt for meget af den årsag. Og har brugt det som begrundelse for hendes adfærd. "

EFTER KURSET:

"Kan ikke få armene ned!"

”Jeg oplever nu at det hele begynder at virke og have en afsmittende effekt på resten af dagen. Vi har nu flere dage heeeelt uden konflikter!!!! Kan næsten ikke få armene ned :o) Det har virkelig været så dejligt, og hold da op så meget energi det også frigiver. Havde en snak nu ved sengetid med min datter og fik sagt hvor sej hun er – for hun er virkelig sej! En anden ting, som går op for mig, som ikke direkte involverer vores datter: Min mand og jeg er meget mere i dialog omkring børneopdragelse, og taler om tingene på en langt mere konstruktiv måde hvilket også har været med til at skabe forandring.”

Lene Gubi Andersen,

kursist hos BørneManualen

FØR KURSET:

"Min datter reagerer voldsomt!"

Indimellem har min datter meget voldsomme følelsesmæssige reaktioner, bliver MEGET ked af det, bliver MEGET vred, bliver MEGET grædende. Hun kan have virkelig svært ved at komme ud af det, og jeg synes at uanset hvad jeg og hendes far prøver lige lidt hjælper det. Min datter er også påvirket af at hendes storebrors store problemer med angst. Han kan fylde meget, skabe mange konflikter og reagere voldsomt. Hun vil gerne sørge for, at alle har det godt og bruger tit for mange ressourcer på det.

EFTER KURSET:

"Vi nyder mor-datter tid!"

Hun har igennem de sidste måneder sovet fast på en madras i soveværelset, fordi hun har virket meget sårbar i forbindelse med forværring af storebrors angst. Men nu er hun faktisk blevet puttet på sit eget værelse de sidste 2 aftener (!!!), og det har været rigtig hyggeligt! Jeg har bla tilskrevet det vores nye fokuserede mor-datter-tid og positiv dagbog, som hun nyder så meget. Jeg synes, det er super godt at få direkte tilbagemelding fra BørneManualen på det, der er svært, og dejligt med virkelig gode, konkrete og brugbare råd.

Lene Skjold Jensen,

kursist hos BørneManualen

FØR KURSET:

"Min datter flipper ud!"

Jeg oplever, at de mindste småting kan få hende til at "flippe ud". Hun er meget polær i sine følelser. Når hun er glad, er hun mega glad og overgearet og bum - så er hun ked af det, bliver vred og så raser hun op på værelset. Det synes jeg er svært at tackle. Hun føler også altid at jeg/lillesøster/lærerne/hele verden er imod hende, og det er altid hende der skal..., og hun må aldrig... og altid er det hende der bliver snydt. Det er mega hårdt, synes jeg.

 

EFTER KURSET:

"Jeg må råbe min glæde ud!"

Så må jeg lige råbe min glæde ud et kort øjeblik. Har haft den dejligste dag med pigerne i dag. Min datter har ikke en eneste gang råbt eller gået agurk, som hun plejer. Vi havde en times tid alene sammen ved stranden, hvor vi grinede og pjattede. Og hvis jeg lige skal blære mig lidt, så løste jeg lige en søskendekonflikt i dag helt efter opskriften fra BørneManualen, det virkede bare! Det er skønt, at det går i den rigtige retning, og jeg kan også mærke på hende, at hun er mere glad og ikke så frustreret som tidligere <3. Tak til BørneManualen fordi I er så konkrete i jeres måde at give respons på. Det betyder rigtig meget for mig!

Resi,

kursist hos BørneManualen

FØR KURSET:

"Vi synes, hun er strid!"

Min datters verden kan bryde sammen næsten ud af den blå luft. I går skulle hun vande sin solsikke, vi vander under vandhanen, men da hun flytter urtepotten, rammer stilken vandhanen og knækker. Verden brød sammen, og der var intet vi kunne sige eller gøre, som kunne gøre det godt igen. Hun er en dejlig pige, men vi glemmer nogle gange at se det dejlige i hende, og historien om at hun er strid (som hun sikkert har hørt os sige), kan hun jo lige så godt leve op til.

EFTER KURSET:

"Vi har fået vores glade pige tilbage!"

Tak for jer Mette og Mette  - I får en venlig tanke hver dag fordi I holder os i hånden :-) Jeg kan mærke på mig selv, at jeg er blevet mere rolig omkring min datter. Jeg er tidligere gået på listesko omkring hende og været meget i mit hoved omkring vores konflikter. Da jeg i morges mærkede efter i mit hjerte, kunne jeg mærke, at jeg ikke længere er på listesko eller i “please mode”. Jeg er MOREN, som tager ansvar, og det føles faktisk rigtig dejligt. :-) - Jeg vil slutte af med at sige tak for jer BørneManualen. Vi har fået vores glade og dejlige pige tilbage :-) Jeg er en glad mor!

"Jeg tør ikke tænke på, hvordan det ville være idag, hvis jeg ikke havde gjort noget den gang. Tænk hvis JEG var blevet ved med at fastholde hende i et negativt reaktionsmønster - helt uden jeg var klar over det! Idag stortrives begge mine piger, og jeg arbejder hver dag med at give dem endnu mere personlig power."

 

Mette Dahm. Ejer af BørneManualen. Uddannet pædagog og mange års erfaring inden for normal- og specialpædagogikken.

Mor til to piger på 8 og 10 år.

Hvad er fordelen ved et online kursus?

Det er betydeligt billigere end et forløb hos en familieterapeut/psykolog, som ofte strækker sig over adskillige sessioner.

Det er 100% fleksibelt, du kan se kursusvidoerne præcis når det passer ind i din hverdag.

Du får helt konkrete råd til præcis hvad du skal gøre i din situation, fremfor lange terapeutiske samtaler.

Du har adgang til alt materialet i et år.

Er du i tvivl?

Vil det også virke lige for min datter?

Du tænker måske, det lyder meget fint, men det tror jeg ikke virker lige for mig eller for min datter, for vi er i en særlig situation...eller min datter er ikke som døtre er flest. Er du i tvivl om det mindste, så sidder vi klar ved tasterne og venter på din besked....så skriv til os.

Skriv os en mail

Kurset indeholder følgende:

Fundamentet: FORSTÅ din datters reaktioner

Her får du forståelse for, hvad der ligger bag din datters reaktioner. Du får et nyt syn på din datter samt nye handlemuligheder. Dette bliver fundamentet for de næste trin.

 

KURSUSMATERIALE:

VIDEO: Velkommen på kurset.

PODCAST: Inden du starter, så lyt lige her.

VIDEO: Hvad er selvværd egentlig?

VIDEO: Intro til de fire reaktionstyper.

TYPE 1: Min datter fylder meget i familien

TYPE 2: Min datter er ofte provokerende

TYPE 3: Din datter taler grimt til dig og sårer dig

TYPE 4: Din datter græder ofte og synes ikke hun er god nok

ARBEJDSARK

Trin 1: START med dig selv!

På dette trin får du værktøjerne til at få mere overskud i en travl hverdag og blive den bedste version af dig selv som mor. Desuden lærer du, hvordan du kan have førertrøjen på UDEN at være sur og skrap.

 

KURSUSMATERIALE:

VÆRKTØJ: Energitjek

PODCASTS: Self-care

PODCAST: Tag førertrøjen på

PODCAST: Din nye forælderrolle

PRINT: De tre vigtige begreber

ARBEJDSARK

Trin 2: GIV din datter det bedste!

På dette trin arbejder vi INTENST med at styrke din datters selvværd og bygge en positiv og stærk relation mellem dig og hende. Du vil desuden lære, hvordan du hjælper hende med at få øje på sine succeser og styrker.

KURSUSMATERIALE:​​

VÆRKTØJ: Skab større nærvær med din datter

PODCAST: Sådan slutter du Enetid på en god måde

VÆRTØJ: Lær din datter at få øje på egne succeser

ARBEJDSARK

Trin 3: STYRK din datters personlige power!

På dette trin er det tid til at styrke din datters selvtillid og give hende masser af gå-på-mod. Du vil hjælpe hende med at få overblik over jeres hverdag og lære hende at stole på sine egne beslutninger. Desuden får du værktøjerne til at komme af med tilbagevende konflikter én gang for alle. 

KURSUSMATERIALE:​​

VÆRKTØJ: Styr på hverdagen

PODCAST: Sådan får du tingene til at forandre ting.

PODCASTS: Aftaler om din datters reaktioner

PODCAST: Listesko og boost

VÆRKTØJ: Oplev din datters verden

ARBEJDSARK

Masser af bonusmaterialer

Udover kursusmaterialet får du masser af extra ting, som alt sammen har til formål at styrke din datter.

PLAKAT: "Mega sej" plakat til din datter

PRINT: Poster med de vigtigste råd

PODCAST: Lær din datter at sige til og fra

PODCAST: Tre eksempler: Venindekonflikter, skoleopgaver og tøj

PODCAST: Familieværdier og historien om din datter

SPØRGEGUIDE: En krukke af guld

Du vil aldrig fortryde, at du gør alt hvad du kan for at hjælpe din datter.

 

ÅBENT FOR TILMELDING

(Kurset kommer igen februar 2019)

 

VIL DU HELLERE BETALE i 3 RATER? SÅ KLIK HER

100% TILFREDSHEDSGARANTI - ELLERS FÅR DU ALLE PENGENE RETUR!

Hvis du har set videoerne, arbejdet med værktøjerne, udarbejdet arbejdsarkene og fået vores sparring.

Hvordan kan vi det? Fordi vi VED det virker!

Ofte stillede spørgsmål:

 

ER HELE KURSET ONLINE?

Ja, det er det. Du får adgang til videoerne når kurset starter, og du kan se og gense dem, lige når det passer dig. Du kan se dem både på computer, telefon og iPad. Deusuden har du adgang til alle videoerne i 1 år.

 

 

KRÆVER DET NOGET SPECIELT UDSTYR AT SE KURSET?

Nej, det kræver intet specielt udstyr andet en almindelig computer, smartphone eller iPad.

 

 

HVOR LÆNGE HAR JEG ADGANG TIL KURSET?

Du har adgang til alle 16 videoer i 1 år, så du har god tid til at se og gense alle videoerne.

 

 

HVOR MEGET TID KRÆVER DET AT TAGE KURSET?

Videoerne varer mellem 3 og 10 minutter, så du kan snuppe en, når du har tid. Vi har tilrettelagt kurset specielt til travle børnefamilier, så du kan se videoer når og hvor du vil. Og vores konkrete værktøjer kan du nemt anvende i hverdagen.

 

 

Kontakt 

  • Facebook Basic Black