ONLINE FOREDRAG FOR FORÆLDRE

MED BØRN MELLEM 2 OG 12 ÅR:

Søskende - best friends forever!

 

Hør det med det samme.

 

Er søskendekonflikterne ved at vokse jer over hovedet? Har du svært ved, at tro at de nogensiden kommer til at enes? Så er dette foredrag sikkert lige noget for dig.

FOREDRAG FOR FORÆLDRE MED PRE-TEENS:

Gamer-drenge og Insta-piger

Børns brug af medier er et vigtigt område at blive klogere på – også ud fra et børneperspektiv. For at få indblik i børns medievirkelighed er det nødvendigt, at vi interesserer os for børn i alle aldre og udforsker hele det spændingsfelt, som ligger i balancen mellem muligheder og udfordringer, potentialer og farer. Der er mange forskellige perspektiver på, hvad der er sundt og udviklende for børn, og hvad der er usundt eller direkte farligt i forhold til brugen af medier. Der er ingen tvivl om, at vi voksne på mange punkter kan lære af vores børn og den måde, de bruger medierne på. Men vi må også holde fast i, at børnene skal lære af os – også selvom nogle af dem teknisk er lysår foran os. Men vi skal holde fast – gerne langt op i barndommen – og tilbyde os som vejledere og sparringspartnere.

 

Hør foredraget og bliv meget klogere på hvordan du bedst guider dit barn i den digitale tidsalder.

60 minutters aktivt foredrag med øvelser og refleksioner undervejs.

Pris: 5.500 kr (+moms)

FOREDRAG FOR FORÆLDRE MED BØRN MELLEM 3 OG 6 ÅR:

Slap nu af!

-Fordi søvn og ro skaber glade børn

Hvis du ønsker, at dit barn skal være så urimeligt, ulykkeligt og usundt som muligt, så sørg for at have travlt og putte dit barn mindst en time for sent hver aften.
 

Vi lever i en verden, hvor stress og jag er en fast del af hverdagen for de fleste børnefamilier. Desværre er noget af det første, der bliver mangelvarer i en stresset hverdag nærvær og søvn…
 

Og så starter konflikterne. Mange af de konflikter har direkte sammenhæng med mangel på søvn og åndehuller i løbet af dagen. Mange børn sover desværre alt for lidt om natten nat. Det er et stort problem fordi veludhvilede børn er både gladere, mere energiske og har et langt bedre udgangspunkt for at lære, end børn der får for lidt søvn. I foredraget vil du blive præsenteret for
viden og provokationer, som skubber til den grundlæggende holdning om, at det er umuligt at skabe ro og nærvær med sit barn i en travl hverdag.

 

Vi giver dig masser af spændende input og genveje til at få mere søvn, energi og trivsel i familien. Tid er meget svært at få mere af, medmindre man gør nogle drastiske valg.

 

MEN fat mod! Gennem dette foredrag får du en helt særlig indsigt i, hvordan du giver dit barn den ro og søvn det har brug for, i en ellers fortravlet hverdag.

 

60 minutters foredrag.

Pris: 5.500 kr (+moms)​

Vores foredrag giver dig anledning til refleksion. Du får konkrete handlingsanvisninger, så du efter hvert foredrag, kan gå i gang med at arbejde henimod en mere positiv hverdag. 

 

Vi går ikke ind for løftede pegefingre, og griber altid tingene an fra en positiv og humoristisk vinkel.
 

Er du lærer, pædagog eller forældre, så vil du nyde vores nye banebrydende indspark. Du vil hurtigt mærke store forandringer, når du begynder at arbejde aktivt og bevidst med den omsorg børn har brug for.

 

Vores metode er en helt anderledes måde at gribe konflikter og de såkaldte
"umulige børn” an på. Vi oversætter børnenes ønsker til voksensprog – For det hele handler jo i bund og grund om kærlighed, anerkendelse og omsorg!

 

Læs nedenfor og lad jer inspirere!
 

Har I som institution eller skole ønsker om et konkret foredrag om netop de problemstillinger, som I går og slås med.

 

Så tøv ikke, vi vil gerne høre fra jer!

Er du i tvivl om noget?

Så sidder vi klar ved tasterne...

  • Facebook Basic Black

BørneManualen. CVR: 37119490.  4320 Lejre. Denmark.