MINDFULNESS TIL BØRN:

Jeg er modig, omsorgsfuld og glad!

 

Styrk dine børns indre ro og styrke gennem disse 3 fantasifulde mindfulness rejser. Brug dem som en pause fra den travle hverdag, eller inden dit barn skal sove. Målet er at lære dit barn at: VÆRE OMSORGSFULD, MODIG og GLAD!

Kaisa 4 år

"

Alle tingene var mega gode i historien.

Liv 8 år

"

Jeg følte mig glad i min krop, som om jeg slappede mere af på en måde.

August 7 år

"

Jeg forestillede mig jeg svævede over søen med alle min venner, og det var sjovt. 

Vitus 5 år

"

Jeg er glad og har det dejligt! Jeg vil bare høre dem igen og igen.

Laura 9 år

"

Det er sjovt, at man selv skal tænke ting ind i historien, så jeg tænke på mine veninder, og hvad jeg bedst kunne lide at lege.

hør en lille smagsprøve

DU ER GLAD - mindfulness
00:00 / 00:00

mindfulness rejserne giver dine børn:

Roligere nattesøvn

Forskning viser, at mindfulness styrker børns mentale sundhed. Det reducerer stress, angst, giver større ro, forbedrer søvn, og børn bliver bedre til at håndtere deres følelser. Mindfuldness skaber balance i børns nervesystem efter en dag med mange indtryk.

større glæde

Undersøgelser viser, at børn som lytter til mindfulness har større tro på egne evner og mere mod på livet. Mod på livet handler om at turde leve og være ”styrmand” i eget liv samt om at tage medansvar for andre i både med- og modvind.

Øget selvværd

Når børn føler sig helt perfekte præcis som de er, så vokser selvværdet. Børn med højt selvværd trives bedre, for de har ro i sig selv og mærker at de er omsorgsfulde, modige og glade.

EN KÆRLIG MINDFULNESS REJSE:

"du er omsorgsfuld!"

Denne rejse er særlig god til børn, med stort temperament og som kan blive meget vrede. Drømmerejsen er formidlet i børnehøjde på en legende og fantasifuld måde. Rejsen starter med en guidet oplevelsestur i kroppen, for at få barnet til at slappe af. Herefter begiver barnet sig ud på en oplevelsesrejse i naturen, hvor barnet møder søde dyr og skal bl.a. hjælpe en lille bjørneunge. Barnet mærker glæden ved at være omsorgsfuld.

Alder: 3-12 år.

Længde: 12 min.

Indtalt af  Christina Guldberg.

Hør den online eller download den til din telefon, iPad eller computer.

EN SPÆNDENDE MINDFULNESS REJSE:

"du er modig!"

Denne rejse er særlig god til børn, som ikke tror nok på sig selv, og kan have svært ved nye ting. Børn, der er særlig sensitive, vil have stor glæde af denne rejse. Drømmerejsen er formidlet i børnehøjde på en legende og fantasifuld måde. Rejsen starter med en guidet oplevelsestur i kroppen, for at få barnet til at slappe af. Herefter begiver barnet sig ud på en oplevelsesrejse i havet, hvor barnet møder farlige dyr, og bliver bl.a. venner med en hammerhaj. Barnet mærker hvordan det er at være et modigt barn.

 

Alder: 3-12 år.

Længde: 18 min.

Indtalt af  Christina Guldberg.

Hør den online eller download den til din telefon, iPad eller computer.

EN OPMUNTRENDE MINDFULNESS REJSE:

"du er GLAD!"

Denne rejse er særlig god til børn, som oplever at have mange bekymringer og negative tanker. Den er også egnet til det sensitive barn. Drømmerejsen er formidlet i børnehøjde på en legende og fantasifuld måde. Rejsen starter med en guidet oplevelsestur i kroppen, for at få barnet til at slappe af. Herefter begiver barnet sig ud på en oplevelsesrejse i naturen, hvor man møder nysgerrige dyr på sommerengen. Barnet leger med bl.a. harekillinger, og barnet bliver opmuntret og glad.

 

Alder: 3-12 år.

Længde: 14 min.

Indtalt af  Christina Guldberg.

Hør den online eller download den til din telefon, iPad eller computer.

ALLE TRE MINDFULNESS REJSER I EN SAMLET PAKKE:

"du er omsorgsfuld!"

"du er modig!"

"du er glad!"

Styrk dine børns indre ro og styrke gennem disse 3 fantasifulde mindfulness rejser. Brug dem som en pause fra den travle hverdag, eller inden dit barn skal sove. Målet er at lære dit barn at: VÆRE OMSORGSFULD, MODIG og GLAD!

 

Få alle 3 betal kun for 2!

Samlet pris: 295 DKK.

Morten Høy

"

Hold op hvor er det dejligt at høre dem sammen med børnene - vil klart anbefale dem!

Jette Eriksen

"

Min søn falder nemmere i søvn, efter vi er begyndt at lytte til drømmerejserne ved sengetid. 

Rikke Sørensen

"

Mine drenge er vilde med historierne. De er meget mere rolige og glade, når de har lyttet til dem.

Thomas Bak

"

Vi er målløse over, hvad drømmerejserne har gjort for vores datter. Hun har altid været en "forsigtig-per", men er begyndt at stole mere på sig selv nu.

Mette Juul

"

Hos os er begge børn meget optagede af de dyr, som de møder i drømmerejserne. 

Christina Guldberg.  Mindfulness- og yogainstruktør. Ejer af HjertensFryd, som bla. tilbyder mindfulness workshops for skoleelever.

Holdet bag

De tre mindfulness rejser er udviklet i et samarbejde mellem "HjertensFryd" og "BørneManualen". Vi har  taget det bedste fra de to verdener og skabt en mini-serie som er formidlet i børnehøjde med hvor formålet er skyhøjt.

Mette Dahm og Mette Wismann.  Ejere af BørneManualen og det internatonale site VikingMoms, som begge tilbyder kurser for forældre.

er du i tvivl om noget?

skriv os en mail...

  • Facebook - Black Circle

BørneManualen, Maglehøjen 2, 4320 Lejre, Denmark, Europe. CVR: 37119490.